Hírek: OK magazin cikk fordítás!

Már korábban is beszámoltam arról, hogy sikerült megszereznem a Magyarországon egyedülállónak számító OK magazinnak azt a számát, amelyben Basshunter-ről is van egy főcikk!
Azért számít kuriózumnak ennek a magazinnak a cikkje, mert egyenesen Angliából jutottam hozzá az újsághoz, ezért ezt a cikket csak is kizárólag ezen a magyar rajongói oldalon találhatjátok meg!
Ahogy azt már a bejegyzés címében is olvashattátok, hogy el is készítettem a cikk fordítását, amelyet be is teszek nektek egy képpel együtt!

Tovább a cikkhez! –>

OK magazin (2010.06.22.):

„Nem hallottam még Alex-ről”

JONAS ALTBERG A HÁZBAN TÖLTÖTT IDŐ EMLÉKEIRŐL BESZÉL ÉS FELTÁRJA, HOGY KIKOSARAZTÁK!”
……………………………………………………………………………………………………
„Vissza januárba, szerelembe estünk Basshunter-rel, azaz Jonas Altberg-gel a Celebrity Big Brother-ben. Az egy hónapos munkafeladata alatt a házban az élet valami volt a hullámvasútból, ahogy belezúgott Ronnie Wood egykori barátnőjébe Ekaterina Ivanova-ba és a legjobb társakká váltak Alex Reid-del. Itt, ahogy vége a Big Brother-nek Jonas elkezd nekünk beszélni az életről a hírhedt házban, és vajon igen, vagy nem fog részt fog venni Alex és Katie Price esküvői áldásán…”

„Meglepett voltál, hogy románcot létesítettél a házban Katia-val?”
„Egyáltalán nem. 25 éves vagyok és szeretem a lányokat. Szeretek ölelkezni és csókolózni. Bánom is én, ha egy szupermarketben, a házamban, vagy egy házban van 46 elő kamerával. Ott magam voltam. Megtettem, ami könnyen ment nekem.”

„Csalódott voltál, hogy nem tartott ki?”
„Korábban már mondtam, hogy nem akarok kapcsolatot. De soha nem ismerhetsz meg valakit egy házban úgy! A pályafutásom nagyon mozgalmas, így nem igazán van időm egy kapcsolatra.”

„Még mindig haverok vagytok Alex Reid-del?”
„Én és ő igazán jól kijöttünk a házban és számot cseréltünk, de amióta elhagytuk a házat egyáltalán nem hallottam róla.”

„Dane Bowers meghívást kapott DJ-ként az esküvői áldásukra – azt halljuk, hogy állítólag te is…”
„Semmit nem hallottam róla. Az indok, hogy nem hallottam ezt? Elsősorban, turnén vagyok és az üzenet nem lett elküldve a menedzsmentnek vagy másodsorban nem szeret engem eléggé. Pontosan nem tudom. Nem hallottam az esküvői áldás dologról, de biztos vagyok benne, hogy csodálatos lesz. Ő egy teljesen kiváló pasi és kívánok neki minden jót. Rosszul érzem magam, mert egy csomó hülyeség van írva róla a sajtóban. Rá járt a rúd.”

„Katie kiad egy kislemezt a következő hónapban – gondoltál már valaha arra, hogy vele dolgozz?”
„Épp most indítottam be egy menedzsment irodát, tehát nagyon elfoglalt vagyok, de biztos vagyok benne, hogy jól fogja csinálni. Egyszer, amikor sok időm lesz nem bánnám, ha készítenénk egy vagy két számot Katie-vel. Ő népszerű és jól néz ki, tehát nagyszerű lehetőség.”

„Úgy gondolod, hogy jó hangja van?”
„Nem igazán tudom megmondani, mert soha nem hallottam még őt. De bámulatos, hogy miket csinálhatsz manapság a számítógépekkel. A tanácsom hogy énekeld ki és légy egyszerű. Remélhetőleg kiderül, hogy jó neki. Amíg Alex utazik és kirúgja a sz**t az emberekből Katie énekelni fog.”

Basshunter főcikk: OK magazin (2010.06.22.)

„BASSHUNTER ÚJ KISLEMEZE, A ’SATURDAY’ JÚLIUS 18-ÁN LESZ KIADVA.”

Képek a cikkből: „Basshunter, azaz Jonas (balra) belezúgott Katia-ba (alul, középen) és összebarátkozott Alex-szel (alul, balra). Azonban azt mondja, hogy azóta nem hallott az új Mr Katie Price-ról (alul, jobbra)!”

Nagyobb méretért katt a képre! →

Reklámok

Hozzászólás

Még nincs hozzászólás.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 • BASSHUNTER főoldalam

  BASSHUNTER főoldal
 • BASSHUNTER music oldalam

  BASSHUNTER music
 • BASSHUNTER live oldalam

  BASSHUNTER live
 • YouTube-os oldalam

  YouTube-os oldalam